Se beliggenhed

Helse, mad & øvrige
< Tilbage
Vis antal: 
# Link Hits
1   Link   Mariager Saltcenter
En spændende salt attraktion, som giver oplevelser med menig. Oplev magien i Sydehytten, hvor der fremstilles "Det Hvide Guld", og hvor du kan være med til at syde salt som man gjorde i middelalderen. Du kan også prøve et varmt saltbad i "Det Døde Hav" - her kan du ikke synle - det er både en sjov og dejlig oplevelse. Tag en tur med elevatoren ned i "Saltminen" og prøv den behagelige biograf.
Et besøg i Mariager Saltcenter er både sjovt og lærerigt.
linkseparator
963
2   Link   Auning kro
Kroen er beliggende i naturskønne omgivelser midt på Djursland i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved Gl. Estrup.
Vi tager imod alle former for arrangementer, lige fra den romantiske middag for 2 i vores hyggelige restaurant, til større fester op til 200 personer i vores lyse og moderne selskabslokaler.
1497
3   Link   Niels Ebbesens spisehus - Randers
Kristina og Claus Klit samt vore ansatte, vil gerne byde alle vore gæster på en uforglemmelig oplevelse i historiske omgivelser på Niels Ebbesens Spisehus.

Restaurantens unikke placering i den berømte restaurantions gade og kun et stenkast fra Gudenåen gør den ideel til, såvel fødselsdag, firmafest, polterarbend, konfirmation, barnedåb eller hygge med famile og venner.

Restauranten er delt op i 5 seperate lokaler, Pejsestuen, Balkonen, Bryghuset, Riddersalen og Borgerstuen.
Plads optil 50 pers. i eget lokale.

-Den gode mad er en del af historien
1233
4   Link   Færgekroen & Hotel Syd - Hadsund Syd
Færgekroen og Hotel Syd | Færgevej 1-2, Hadsund Syd, 9560 Hadsund - Danmark | Tlf.: +45 98 57 13 01 | kroen@faergekroen-hadsund.dk
1490
5   Link   Randers ugen
Hvert år i august spreder et kulturelt festfyrværkeri kulør og humør over hele
Randers, hvor byen har afsat en hel uge til fornøjelser og folkefest.
1602
6   Link   Motorfestival - Allingåbro
Masser af nyheder, masser af action, mere røg og mere larm

Igen er der ikke sparet på hestekræfterne, dækrøgen, brølende motorer og kromskinnende køretøjer i en helt uimodståelig blanding, her vil ikke bare familiens drengerøve, men også mor og tøserne sætter kursen mod de motorgales Mekka i Allingåbro for at få en på opleveren.

Dragracing, sprint og show.
”NEWs” Top Fuel Dragster Show – Stig Neergård.
Dragracing på Hovedgaden, køres i år på helt og aldeles nyt asfalt, her kører hele den danske motorcykel-elite i flere forskellige klasser, der vil bl.a. være opvisning af en Super Twin Topfuel Bike, en Top Fuel Puma Bike, der selvfølgelig ikke kan fyre alle deres små 1000 HK af på Hovedgaden, men publikum vil helt sikkert få fornemmelsen af, hvad sådan en fætter kan præstere, alt dette er sgu for vildt og må bare opleves i bynær miljø. Vær derfor på pletten når det sker.

Der vil være masser af fantasifuldt ombyggede scootere, fede show cars og meget andet at se på Hovedgaden denne forårsdag i maj 2012.

Som noget ganske nyt til Allingåbro Motorfestival, vil Stig Neergård lave en herre burnout på Hovedgaden med sin Top Fuel Dragster, så mon ikke ruderne vil klirre en ekstra gang i byen. Det skal ses, høres og mærkes, der overføres mere end 5000 hk i et inferno af røg, larm og uforbrændt nitromethan.
1438
7   Link   Mosten MC
Mosten MC blev grundlagt i efteråret 1982. Klubben bestod dengang af 41 medlemmer, både kvinder og mænd, som stort set alle ejede en engelsk eller amerikansk motorcykel, som er de eneste mc-mærker, der kan godkendes som medlemmernes mc-mærker. Dvs; en enkelt dansk produceret Nimbus kom med på en dispensation, "vi er vel dansk patrioter".
En af grundene til at Mosten blev startet var, at vi ville lave et kanon godt Engelsk Træf.
Hovedparten af motorcyklerne i Mosten var dengang engelske, og vi kørte derfor til en del engelsk træf, bla. Albion Rally på Fyn, BSA træf, Britania Rally i Sverige og Engelsk Træf i Humburgsund i Norge, alle sammen nogle rigtig gode og hyggelige træf på deres måde, men vi syntes tit der manglede noget aktion, noget musik og underholdning samt noget at spise.
Der skete ofte det, at vi improviserede vores egen underholdning, som resulterede i en opsang fra værts-klubben.
Det var nok her, vi fik skubbet til at komme i gang, da de spurgte os, hvorfor vi ikke selv lavede et træf med gang i.
1135
8   Link   Water & Wellness Randers
DANMARKS NYE SUBTROPISKE BADELAND
Water & Wellness Randers er Randers’ nye subtropiske badeland. Her kan man opleve et af Danmarks mest moderne og handicapvenlige badelande.

Med sine 6.700 kvadratmeter rummer badelandet: et stort morskabsområde, familieomklædningsrum, baby-og børnebassin, udendørs- og varmtvandsbassiner samt lazy river og vandrutsjebaner. Her er der masser af plads til sjov og afslapning for hele familien.

Fra badeområdet er der desuden adgang til en dejlig udendørs have med saunaer og naturlig badesø.

Badelandet byder også på førsteklasses forkælelse; I spa- og wellness-afdelingen tilbydes massage, afslapning i loungeområdet, dampbad, sauna, fodbad, rain-showers, isfontæne og udendørsterrasse.

Her er der tid til ro og afslapning.
489