Se beliggenhed

Sport
< Tilbage
Vis antal: 
# Link Hits
1   Link   Djursland for fuld damp
Har du og dit firma lyst til at prøve en anderledes firma-udflugt, så skulle I tage en tur rundt på "Djursland for fuld Damp". Der er et væld af muligheder for sammensætning af ture og udflugter.
En tur der rummer meget nostalgi.

Skinnecykler,Veteranbus, Kanoer.
Madkurve, madpakker.
Natur, Museum,Minitog for børn.
Underholdning, Konkurrencer.
Vi laver gerne færdige arrangementer for selskaber og firmaer, som vil opleve noget ud over det sædvanlige og samtidig se et stykke Danmarkshistorie.

Eller næsten lige hvad De måtte ønske!
F.eks.
Afhentning på jeres firmaadresse i fine røde veteran-busser. Skinnecykeltur fra Allingåbro med madkurve og rødternede duge på cykelladet. Frokost i det grønne, eller i vores pavillon i Uggelhuse. Kaffe i stationens gårdhave. . Returkørsel til jeres firmaadresse.
Find selv på mere. Djursland for fuld Damp sørger for, at det bliver en god tur.
984
2   Link   Auning Kart Park
Danmarks bedste udendørs gokartbane tilbyder spændende oplevelser i enestående omgivelser. Gokart er for alle; virksomheder, kollegaer, venner og familier, der er glade for fart og spænding. Banen byder på tunnel, et udfordrende Nascar sving og Danmarks eneste hængebro. Gokart kan køres stort set hele året rundt - også når det regner. At køre om aftenen med lys på banen er en helt særlig oplevelse. Pit-Cafeen tilbyder små lune retter, øl, vand og is. I restauranten har vi mulighed for at tilbyde bespisning i hyggelige lokaler. Booking og information kl. 11-16 alle hverdage på telefon 30 58 12 34.

Familie sommertilbud: I perioden 18/6 2012 – 19/8 2012, 7 km for 100 kr., dog max 8 min. Sommertilbud kan ikke forhåndsbookes

Priser: Voksenkart/børnekart: Kr. 180 alt inkl. for 15 minutter.
Der kan bookes i intervaller af 15 min. Pris pr. twinkart er kr. 225 alt inkl. for 15 minutter. Der kan bookes i intervaller af 15 min. Man skal være 12 år og 140 cm til voksenkart.
Twinkart: Tosædet kart til 1 voksen + 1 barn. Børns minimumsalder og højde: 8 år og 120 cm. til børnekart/twinkart.
Booking Hotline 30 58 12 34 er åben på alle hverdage fra kl. 12.00 - kl. 18.00 Betaling sker ved ankomst. Gratis adgang for publikum.

Auning Kart Park er i princippet åben året rundt. Ønsker du at booke et arrangement på Auning Kart Park i vinterperioden, er du meget velkommen til at kontakte os på 3058 1234 alle hverdage fra kl. 12.00 - kl. 18.00
978
3   Link   Norddjurs Golfklub
Golfbanen er en 18 hullers middelsvær bane, delvis plantage, delvis åbent land. Nyt, flot klubhus fra juni 2006 med udsigt til banen fra terrassen og gennem klubhusets glasfacade. Mulighed for at købe sandwich, smørrebrød, øl, vin, vand og forskellige former for kaffe.

Banen er åben med sommergreens hele året. Par-3 banen og træningsfaciliteter er åben for alle greenfeespillere og desuden åben som Pay & Play for gæster, som ikke er medlem af en golfklub.

Greenfee alle dage: Senior kr. 300 og junior kr. 150. Par-3 banen alle ugens dage kr. 75. 18 huller/par 72, Herrer/gul: CR: 71,4/Slope: 130, Damer/rød: CR: 72,0/Slope:123
1209
4   Link   Lübker Golf Resort
Velkommen til Lübker Golf Resort®

Lübker Golf Resort kombinerer, som de første i Skandinavien, golf i verdensklasse med attraktive familieaktiviteter. Det 200 hektar naturskønne område rummer 3 x 9 fantastiske golfhuller tegnet af Robert Trent Jones II, fremragende træningsfaciliteter, luksusboliger til udlejning og salg, stort oplevelsesmekka med subtropisk bad, café, fitness faciliteter, spa og wellness. I Lübker Lodge finder du klubhus, brasserie, restaurant samt mødefaciliteter.
1111
5   Link   Auning Idræts- og Kulturcenter
Faciliteter
Muligheder for alle.
Auning Fitness tilbyder et bredt udvalg af muligheder.
Når du starter bliver du introduceret til de forskellige maskiner, så du kan komme til at træne som passer dig. Til konditionstræning har vi løbebånd, stepmaskiner og kondicykler
Styrketræning kan du dyrke i vægtafdelingen ovenpå, eller i en af vores mange specialmaskiner.


Vi udlejer hallerne til mange slags aktiviteter
både sportsarrangementer, messer og andre kulturelle
anliggender samt store firmafester. Ingen opgaver er for store eller små.
1207
6   Link   Havfisketur MS Signe - Grenaa
M/S "SIGNE" sejler fra Grenaa Havn, og det er muligt at booke sig ind på fisketurene som enkeltperson eller i grupper jvf. nedenstående.

HAVFISKERI
Kattegat - Grenaa
Der sejles dagligt kl. 7.00 – 15.00
eller efter aftale.
Der sejles fra Grenaa Havn

• 8 timers torsketure, (enkeltpersoner og grupper)

• 8 timers kombinerede torske- og fladfisketure. (grupper)

• 8 timers ture efter rødspætter, skrubber, ising og pighvar. (enkeltpersoner og grupper)

• 12 timers vragture. (grupper)

Ved tilmelding af minimum 10 personer, ydes der fra 1. november til 1. marts stor rabat på hverdage (ikke jul - nytår).

Reservering er nødvendig til alle ture

Under dæk er skibet med 2 opvarmede rum, køkken og toilet.
I sommerhalvåret medbringes is til køling af fisk. For evt. andre ønsker - ring og spørg.

HUSK: DEN LOKALE SKIPPER KENDER OMRÅDET BEDST !
DER SEJLES OGSÅ HAVJAGTTURE OG
DYKKERTURE
1183
7   Link   Moesholm Put & Take - Djursland
Moesholm Put & Take ligger midt på Djursland, omkranset af den dejligste natur med skov og eng.
700 meter fra offentlig vej og i læ af skoven ligger den 12.000 m2 store Put & Take sø, hvor der kan fiskes efter regnbueørreder, bækørreder, aborrer og ål.

Søen falder naturligt ind i omgivelserne. Den har 600 meter bred, en lille ø omkranset af åkander og små sivbevoksninger. Her er både rolige steder mellem buske og åbne områder med græs.

I god læ af skoven og de omkransende træer, er der altid godt fiskevejr ved Moesholm Put & Take.

Der er gode rensefaciliteter, toiletforhold, samt borde og bænke rundt om søen.

Der er åbent året rundt - fra solopgang til solnedgang
1331
8   Link   Djurs Fiskepark Djursland
Djurs Fiskepark, - Put & take er beliggende i den naturskønne ådal ved Ørum Å i Fannerup. Fiskeparken blev etableret i 2005 i sammenhæng med at ådalen blev genoprettet og åen ført tilbage til sit oprindelige slyng. I ådalen er der anlagt 2 store søer og en mindre børnesø, i alt over 10000m2

Rundt om søerne er opstillet bord/bænke, med affaldsspande.
I servicebygningerne findes renseplads, toilet og grejshop. Der udsættes jævnligt stærke regnbueørreder på mellem 1 og 8 kg. - Der er ingen fangstbegrænsning!

Fiskeparken er åben hele året, - dog ikke ved islægning!

Åbningstiden er fra solopgang til solnedgang.

Put&Take sø midt på Djursland.
1456
9   Link   Lystfisk - Grejbutikken
LYSTFISK.DK HAR ALTID MASSER AF VARER HVOR PRISEN ER HELT I BUND!

VI HAR FÅET MASSER AF NYE 2012 VARER PÅ HYLDEN!! CHECK PRISERNE :-)

OVER 400 KVM BUTIK FYLDT MED MASSER AF FISKEGREJ OG BEKLÆDNING, I RANDERS, KUN 2 MIN. FRA MOTORVEJSAFKØRSLEN, UANSET OM DU KOMMER FRA SYD ELLER NORD. MESSINGVEJ 20 G, 8940 RANDERS SV.
ÅBNINGSTIDER: MAN - FREDAG FRA 11.00 TIL 17.30, LØRDAG 9 -13.00.
1091