Se beliggenhed

Mest for Børn
< Tilbage
Vis antal: 
# Link Hits
1   Link   Randers Legeland
Randers Legeland er Danmarks absolut flotteste og hyggeligste legeland. Børnene får motion og motorikken kommer helt i top med supersjov underholdning for hele familien.

Randers Legeland holder byens bedste familiefester – alt fra barnedåb til 90 års fødselsdag. Prøv at forestille dig en rund fødselsdag, hvor børnene kan løbe ud og lege mellem retterne og under talerne.

Randers Legelands Eventafdeling kan sætte fart og tempo på alt lige fra tøseaftener, polterabend til personalearrangementer. Du kan også leje eventudstyret til dine private arrangementer.

Fredag - søndag kl. 10.00-18.00.

Åbent i alle skoleferier, weekender, helligdage kl. 10.00 - 18.00.

Åbent efter aftale f.eks. fødselsdag og institutionsbesøg.

Betalingskort modtages.
1219
2   Link   Djurs Sommerland | Skandinaviens største sommerland
Djurs Sommerland er en forlystelsespark beliggende 3 km. nord for Nimtofte på Djursland; 23 km. vest for Grenaa. I sæsonen beskæftiger parken 375 ansatte. Parken blev etableret i 1981 af hotelejer Børge Godsk Jensen og musikagent Ole B. Nielsen. Den er udvidet adskillige gange siden. Parken har som navnet antyder kun åbent i sommermånederne
1033
3   Link   Munkholm Zoo Djursland
Munkholm Zoo ligger i fredfyldte omgivelser på Djursland. Zoo’en byder på en hel dags oplevelser for hele familien. Med mere end 85 forskellige arter fordelt på over 400 dyr er i garanteret en spændende dag. Tag med dyrepasserne rundt når de vilde dyr bliver fodret og hør om hvordan det er at arbejde med dyr. Vær med når de “tamme”, vilde dyr bliver vist frem og hør dyrepasserne fortælle om livet i naturen.

Munkholm Zoo er en zoo med moderne anlæg som tilgodeser dyrenes behov. Når man er på tur på vores 5 tønder land store areal, er der rig mulighed for at studere de mange forskellige dyr på nærmeste hold. Vi har mange tilbud til dyrevenlige børn, som kan klappe en kanin, røre ved en ged, stryge en vild serval over ryggen eller ride en tur på en pony.

Slap af i “serval grillen” mens børnene leger på legepladsen. I kan også hygge jer med madpakken ved nogle af vores overdækkede madpakkeområder.
1072
4   Link   Tivoli Friheden
Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus
Tivoli Friheden er Aarhus’ forlystelsespark placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov. Her finder du ikke mindre end fire rutsjebaner og 19 andre forlystelser. Der er noget for alle både børn og voksne.

Start besøget med en tur i Cobra’en – den største og vildeste rutsjebane, hvor dine ben hænger frit i luften, mens du flyver af sted med over 70 km/t. Når du er sikkert tilbage på jorden kan du prøve de to, af årets helt nye forlystelser, Sving Gyngerne og Friheds Karrusellen. Begge er klassiske forlystelser. I Sving Gyngerne svinges du rundt i 8 meter højde mens du mærker suset i maven.
Friheds Kaurrusellen er en tur for hele familien. I to etager finder du heste, elefanter, ballongynger og roterende kopper. Her kan hele familien få sig en ægte snurretur.
1005
5   Link   BioCity Randers - konference & mødested
Den nye biograf i Randers – BioCity Randers har konference-faciliteter af højeste kvalitet. De 6 topmoderne biografsale rummer alt nødvendigt AV-udstyr, og byder på det nyeste inden for lys, lyd og billede.

Mødelokalet bliver til et oplevelsesrum, hvor videokonference, visning af 3D, direkte fjernsyn kan kombineres med en god film. BioCity Randers har en kapacitet fra 4 - 325 personer i biografsalene.

I biografens foyer er det endvidere muligt at samle op til 400 stående konferencegæster, som her kan indtage en let frokost eller kaffe.

Lige ved siden af BioCity Randers er der en stor 2 timers gratis parkeringsplads. Biografen ligger i centrum af Randers tæt ved Randers Busterminal, og der er under 500 m. til tre hoteller.

BioCity Randers ligger en stor ære i, at specielle og kreative ønsker imødekommes, og gør deres ypperste for at opfylde dem.

BioCity Randers er kåret som Årets Biograf 2010 af FAFID.
1238
6   Link   Water & Wellness Randers
DANMARKS NYE SUBTROPISKE BADELAND
Water & Wellness Randers er Randers’ nye subtropiske badeland. Her kan man opleve et af Danmarks mest moderne og handicapvenlige badelande.

Med sine 6.700 kvadratmeter rummer badelandet: et stort morskabsområde, familieomklædningsrum, baby-og børnebassin, udendørs- og varmtvandsbassiner samt lazy river og vandrutsjebaner. Her er der masser af plads til sjov og afslapning for hele familien.

Fra badeområdet er der desuden adgang til en dejlig udendørs have med saunaer og naturlig badesø.

Badelandet byder også på førsteklasses forkælelse; I spa- og wellness-afdelingen tilbydes massage, afslapning i loungeområdet, dampbad, sauna, fodbad, rain-showers, isfontæne og udendørsterrasse.

Her er der tid til ro og afslapning.
525