Se beliggenhed

Top Attraktioner
< Tilbage
Vis antal: 
# Link Hits
1   Link   Djurs Sommerland | Skandinaviens største sommerland
Djurs Sommerland er en forlystelsespark beliggende 3 km. nord for Nimtofte på Djursland; 23 km. vest for Grenaa. I sæsonen beskæftiger parken 375 ansatte. Parken blev etableret i 1981 af hotelejer Børge Godsk Jensen og musikagent Ole B. Nielsen. Den er udvidet adskillige gange siden. Parken har som navnet antyder kun åbent i sommermånederne
1077
2   Link   Kattegatcentret - Danmarks Hajcenter Grenaa
Tropiske hajer i øjenhøjde!

Oplev træning af hajer - Besøg ”Havet i maven” – Mød Havets Ven

Kan man træne store tropiske hajer? Selv om hajer jo ’bare’ er fisk, er svaret JA. Som en ny aktivitet er Kattegatcentret begyndt at træne hajerne i den tropiske hajtank. Se dem komme helt op til træneren.

Besøg den nye oplevelseszone ”Havet i maven” og bliv klogere på bæredygtigt fiskeri, MSC-mærkede fisk og brugen af alger i din hverdag.

Ta' på opdagelse med Havets Ven og få helt nye oplevelser i Kattegatcentret. Havets Ven ved en masse om alle dyrene og er ekspert i at vise dig, hvad dyrene kan.

Oplev alle fiskene i Oceanariet og se sælerne boltre sig i Lagunen. Eller dyk selv ned til danske hajer og fisk. Som certificeret dykker kan du dykke med de tropiske hajer! Her er oceaner af aktiviteter og et hav af oplevelser. Vi glæder os til at vise dig det hele.
1100
3   Link   Ree Park - Ebeltoft Safari
Tæt på dyrenes verden – Tæt på alverdens dyr

I Djurslands store safaripark færdes dyrene i naturskønne omgivelser med masser af plads. Se Danmarks eneste geparder jage frokosten med 70 km/t. Oplev bjørne og ulve på den nordamerikanske prærie. Nyd Afrikas mangfoldige dyreliv på en Land Rover Safari, hvor du bl.a. møder giraffer, sort næsehorn, zebraer, strudse, gnuer og mange andre fascinerende dyr.
1083
4   Link   Skandinavisk Dyrepark Djursland
Midt på Djursland ligger en dyrepark, der er meget anderledes end så mange andre. Skandinavisk Dyrepark er nemlig kendt for sin imponerende størrelse, og den er indrettet helt på dyrenes præmisser.

I den uspolerede og smukke natur og i ukommercielle omgivelser lever verdens største rovdyr – isbjørnen. Isbjørnene bor i verdens største og bedste isbjørnepark, der har alt hvad en isbjørn drømmer om: Enormt meget plads og en sø på 5.000 m2. Du kommer helt tæt på isbjørnenes natur på den lange gangbro, hvor der er stor sandsynlighed for øjenkontakt med Nanok og de andre isbjørne.
1029
5   Link   Nordsøen Oceanarium
På ekspedition i dybet på Nordsøen Oceanarium.
I Nordeuropas største akvarium Nordsøen Oceanarium kan du sammen med Skipper og hans besætning tage på ekspedition i Nordsøen og udforske de 7 destinationer – til lands, til vands og helt til bunds på det allerdybeste sted i Nordsøen. Vær med på første række, når vores dykker hopper direkte ned til klumpfiskene og alle de andre sultne fisk. Du møder de søde sæler og kan klappe en rokke eller en krabbe på ryggen. Udforsk den spændende legeplads med fyrtårn og svævebane, og udforsk den nye interaktive udstilling. God tur på Nordsøen Oceanarium!
1003
6   Link   Den Gamle By - Danmarks Købstadmuseum
Den Gamle By - en unik seværdighed i verdensklasse. Her kan du møde fortidens mennesker, se deres stuer og køkkener og nyde duften i det gamle bageri. Du kan prøve de gammeldags lege og gå på opdagelse i museets store udstillinger. Men bseøg nu også Den moderne by, den første etape af den nye 1974-bydel i Sønderbrogade. Her kan du besøge en butiksgade fra 1974 med bl.a. radio/tv-forretningen Pouls Radio, og i de kommende år opfører Den Gamle By en helt ny bydel genskabt med udgangspunkt i året 1974.
1024
7   Link   Tivoli Friheden
Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus
Tivoli Friheden er Aarhus’ forlystelsespark placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov. Her finder du ikke mindre end fire rutsjebaner og 19 andre forlystelser. Der er noget for alle både børn og voksne.

Start besøget med en tur i Cobra’en – den største og vildeste rutsjebane, hvor dine ben hænger frit i luften, mens du flyver af sted med over 70 km/t. Når du er sikkert tilbage på jorden kan du prøve de to, af årets helt nye forlystelser, Sving Gyngerne og Friheds Karrusellen. Begge er klassiske forlystelser. I Sving Gyngerne svinges du rundt i 8 meter højde mens du mærker suset i maven.
Friheds Kaurrusellen er en tur for hele familien. I to etager finder du heste, elefanter, ballongynger og roterende kopper. Her kan hele familien få sig en ægte snurretur.
1015
8   Link   Aalborg Zoo
En grøn oase med spændende dyr tæt på Aalborg centrum
I Aalborg Zoo kan du, som det eneste sted i Danmark, møde landjordens største dyr, den afrikanske elefant. Du kan besøge isbjørnene i deres grønlandske fjord, eller stå ansigt til ansigt med den sibiriske tiger

I oktober 2009 kom den første myreslugerunge i Aalborg Zoos historie til verden. Man kan følge den live i myreslugerhuset.

I december 2008 blev isbjørneungen Milak født og som den første zoo i verden kunne besøgende via Aalborg Zoos hjemmeside følge ham live på webcam. Læs mere om de søde dyreunger i Aalborg Zoo og få mere inspiration til dage i Storbyjunglen.

I 2006 åbnede Den Afrikanske Landsby som er det største projekt i havens historie. Man har her skabt et autentisk afrikansk miljø, med en 16 meter høj stråtækt savannestald til antiloper, zebraer og vortesvin.

I landsbyen kan man også møde strudse samt et stor tropisk anlæg til dværgflodheste. Man støder også på et kæmpestort kunstigt baobabtræ, hvor man på en sjov måde kan lære mere om baobabtræet og savannen.

Sidst men ikke mindst vil Landsbyen i store dele af året være fyldt med afrikanske oplevelser, som madlavning, dans m.m. Aalborg Zoo er en meget parkagtig zoo, som indbyder til at slå sig ned på en af de grønne plæner og nyde stemningen.

Udgangen lukker 1 time senere end angivet. Hunde har adgang, men skal føres i snor.
1058
9   Link   Dansk Landbrugsmuseum, Gl. Estrup - Djursland
Dansk Landbrugsmuseum, Gl. Estrup- byder på de store oplevelser for voksne såvel som børn. Udstillingerne viser historien fra landbrugets fødsel i Danmark for 6000 år siden til det moderne industrilandbrug i dag.

I den Landbrugsbotaniske Have kan man nyde synet af over 400 brugs– og nytteplanter, som har været og stadig er almindelige i landbruget.

På Dansk Landbrugsmuseum er der desuden anlagt en af landets største Humlehaver og flere Æbleplantager med 250 gamle danske æblesorter. Mangfoldigheden er fuldkommen med de gamle husdyrracer, der kan opleves på Museets marker og i staldene.

Der er oplevelser for enhver smag. Få blandt anden mere viden ved at besigtige Studiesamlingerne af redskaber og maskiner, få oplevelsen af husdyrene i center for den levende Kulturarv, snak med smedene og prøv selv arbejdet ved essen i den gamle smedje, oplev biernes verden i Bigården og slap af i museumsbutikken og bogantikvariat, hvor der også er mulighed for at købe en kop kaffe.

Restaurant ”Den Gamle Stald” holder traditionerne i hævd, her kan man nyde de traditionelle danske frokostretter i smukke omgivelser. Der er rigelige muligheder for også at nyde sin medbragte mad indendørs såvel som ude i det fri ved de mange borde-bænkesæt, der findes overalt på museets ejendom.

Mange aktivitetsdage hen over året, ferieaktiviteter for børn herunder fodring af husdyrene i hele sommerferieperioden, gode legepladser med klappedyr og meget andet.

Børn under 18 har gratis adgang. Dansk Landbrugsmuseum er det statslige og nationale museum for landbruget, slagterierne, mejerierne samt landbobefolkningen. Museet har verdens største samling af maskiner og redskaber. Museet har optimale tilgængelighedsforhold og er klassificeret som en 4-stjernet attraktion af national betydning.
1003
10   Link   Fregatten Jylland Ebeltoft
Mest for mænd
– der vil give familien en kanonoplevelse

Kanonsommer på Verdens længste træskib
Kun i Danmark! Kun i Ebeltoft! Kun på Fregatten Jylland!
Kanonoplevelser på verdensplan.

Der er ingen blødsødenhed, når den barske kommandør Rostrup hver dag i højsæsonen i et dramatisk kanonshow udspiller søslaget ved Helgoland fra 1864. Kanonen er i centrum, når Rostrup herser rundt med sin besætning, og selveste publikum risikere at blive inddraget, når kanonen skal lades og affyres. Kanonshowet kulminerer, når kommandør Rostrup med et voldsomt brag fyrer kanonen på fregatten af, og kanontordenen ruller ud over Ebeltoft Vig. Advarsel! Ikke for sarte sjæle og folk med dårlige ører.
Følg også i, den skæbneramte officer, Hans Christians fodspor rundt på Fregatten Jylland og oplev søslaget ved Helgoland i en sjælden øjenvidneberetning med blod, stolthed og kærlighed. Eller kryb til køjs i en hængekøje på en vagttørn som en rigtig sømand fra 1800-tallet. Eller føl dig for en stund royal på en smuk sejltur på Ebeltoft Vig i den tremastede fragtbåd, Barkassen.

I 1874 fragtede barkassen Christian IX og dronning Louise om bord på kongeskibet Fregatten Jylland. Kongeskibet bragte de næste 12 år kongen til sine fornemt afsatte døtre og familier rundt i Europas kongedømmer. Danmarkshistorie i fuld størrelse Fregatten Jylland er skibet, der ikke ville dø, da det havde udtjent sine pligter som krigsskib og kongeskib. En imponerende indsats fra mange mennesker og mange timers håndværk udført med hjertet af Fregat Værftets egne skibstømrere, malere og smede gør, at vi i dag kan gå om bord på et stykke enestående og fascinerende Danmarkshistorie i fuld størrelse. Værftets håndværkere med ekspertise i bygning og restaurering af træskibe vedligeholder i dag Fregatten Jylland. Året rundt kan man følge deres ædle håndværk. Fregattens historie, fra da træskibet blev kølsat i 1857, løb af stablen i 1862, var i krig og på lange togter til dets gennemrestaurering i dag, fremvises på spændende film for publikum hver time i museet. Fregatten Jylland er en unik maritim turistattraktion omgivet af små og store træskibe, der dagligt lægger til i Fregathavnen med dens smukke atmosfære. Der er løbende udstillinger, foredrag, koncerter og drama i Prinsgemal Henriks Hal med udstillingsrum, et auditorium og kursusaktiviteter året rundt.
I Fregat Caféen eller om bord på Café Fyrskib XXI kan man tage et pusterum og nyde en forfriskning i charmerende, maritime omgivelser med havudsigt til de smukke Mols Bjerge.
Velkommen om bord på Fregatten Jylland – igen
1046
11   Link   Fårup Sommerland
Fårup Sommerland er Danmarks ældste Sommerlande og er et af de største. Fårup - et sommerland helt ude i skoven... - er familiens fristed, og her findes forlystelser for alle - uanset alder og vovemod.
Aquaparken, som er Nordens største udendørs vandland.

Vi har delt forlystelserne op i 3 kategorier for at give jer et overblik:

Family
Action
Aquapark.
1032
12   Link   LEGOLAND Billund
På polarekspedition i LEGOLAND®
Tag snebrillerne på, spring på de seje snescootere og hold godt fast. Du kommer nu ud på en vild polarekspedition i Polar X-plorer rutsjebanen blandt imponerende polardyr og levende pingviner. Over, under og gennem isbjerge og et 5 meters frit fald gennem isen til isbjørnenes hule! Kom helt tæt på de nye beboere i pingvinanlægget, Penguin Bay. Og bliv uddannet som testpilot i Polar Pilot School.
990